2020-09-05 08:09:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma

Napi horoszkóp szeptember 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kosban jár. Ön szereti a drámai megoldásokat, a „nagyjeleneteket”, és ma alkalma is lesz bemutatni egyet… Valaki provokálja, ön pedig teljesen jogosan felháborodik. Azért ne vesse el a sulykot!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A most kötött új ismeretségek nagy jelentőséget kapnak a jövőben. Ma hajlamos lesz az idegeskedésre és az érzelmi felindulásra, vigyázzon, ne bonyolódjon felesleges vitákba, mert alulmaradhat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehetősége adódhat arra, hogy együtt tevékenykedjen egy barátjával, akivel remekül megértik egymást. Előfordulhat az is, hogy közös üzleti terven törik a fejüket… Ma este olyan találkozásokban és élményekben lehet része, amelyek elmélyítik az önismeretét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphat. Beléphet viszont az életébe valaki, aki alaposan összezavarhatja az érzéseit… Önön múlik, hogy egyáltalán belekezd-e a viszonyba!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos-hold miatt ma túlzottan temperamentumos lehet. Bánjon óvatosabban a szavakkal! Ön nem is sejti, de néhány óvatlan megjegyzéssel könnyen megsértheti azt, akit a leginkább szeret.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan viták teszik nehézkessé a mai napot. Figyeljen oda, hamar kicsúszhat egy sértő szó az ön száján is, és utólag megbánhatja a hevességét. Ha ezt nem tudja elkerülni, legalább kérjen bocsánatot!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha egyedülálló, akkor egy szerelmi kapcsolat, ami ma kezdődik el, komoly hatással lehet a jövőjére. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor egy harmadik személy felbukkanása csak feszültséget hoz az életébe… Nem igazán tudja majd, hogyan legyen úrrá a helyzeten.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Csodálatosan alakul a napja, mindenben, amit mára időzített, sikerrel jár! Arra viszont figyeljen, hogy mások szemében ne tűnjön fölényeskedőnek, mert ezzel kiválthatja az ellenszenvüket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold tűz elemű jegyben, a Kosban jár. Nehéz ma önnek ellenállni, annyira határozott, ám kedves egyszerre! Minden tervét keresztülviheti. Délután egy szerencsés lehetőséggel komoly összeget spórolhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Délelőtt adódhat néhány probléma, amit sürgősen rendeznie kell, talán a háztartásban romlik el valami. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthat, egy véletlen találkozásból pedig komoly kapcsolat alakulhat. Úgy érzi majd, hogy kifogta az aranyhalat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden simán megy ma, remek hangulatban tervezheti a hétvégi programjait. A fontos kérdésekben kérje a párja tanácsát! Ne féltékenykedjen, van ugyan valaki, aki szemet vetett a párjára, de ön mellett esélye sincs az illetőnek…


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyik ismerőse szerencsecsillaga felragyog, ami az ön életére is kedvező hatással lesz. Töltsön minél több időt a barátaival, ha meghívást kap, ne utasítsa vissza. Új ismeretségei később kamatozni fognak. Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma. Szinte nincs olyan szó, kijelentés, amin ne tudna megsértődni...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: